top of page

Kickboksen

Wat je doel ook is, met ons uitgebreide lesaanbod zit er altijd wel iets voor je tussen. 

 

Onze meest populaire lessen zijn kickboksen, worstelen en ladies only. De lessen worden gegeven door zeer gekwalificeerde trainers die er voor zorgen dat ongeacht je niveau, je altijd lekker mee kan trainen.

Lees hieronder wat onze trainers vertellen over wat je kan verwachten tijdens een van onze lessen. 

Wil je het liever zelf ervaren, dat kan natuurlijk ook! Schrijf je direct in voor een proefles. 

Wanneer train jij met ons mee?

mickey worstelen.PNG

Worstelen met Mickey

Worstelen is een krachtsport waarbij niet geslagen of geschopt mag worden. Je probeert de tegenstander door grepen en technieken zover te brengen dat hij met beide schouders tegelijk de grond raakt (touché) of een technische overwinning dit doe je door het behalen van 10 punten verschil. Onder leiding van Mickey van der Wal worden jongens en meiden beginner of professional zeer goed opgeleid Mickey die al bijna 30 jaar in de worstelsport zit weet met zijn ervaring de fijne kneepjes van de sport. 

sam lessen.PNG

Kickboksen met Samantha

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De  Nederlandse kickbokssport kent grote hoogtepunten over de hele wereld hierdoor is de Nederlandse kickboksstyle zeer geliefd wereldwijd. Onder leiding van wereldkampioene Samantha van Doorn worden jongens en meiden zeer technische opgeleid in het kickboksen wil jij gewoon lekker sporten of wil je kampioen worden bij Samantha kan het. 

ladies only

Ladies Only met Chantal

Vrouwen sporten over het algemeen met het doel om af te vallen, slanker te worden, voor een strakker figuur, of puur voor de gezelligheid. Met name dat laatste, is iets waar ladies only lessen erg geschikt voor is.

Deze lessen worden verzorgd door Chantal van Doorn en met haar ervaring staan deze lessen strak van de kracht en conditie oefeningen. 

mma worstelen chema.jpg

MMA

De afkorting MMA staat voor Mixed Martial Arts. Deze snel groeiende vechtsport is een combinatie van allerlei verschillende vechtsporten als onder meer kickboksen, worstelen en Braziliaans Jiu Jitsu. Dit staande gevecht mag zich tevens voortzetten op de grond tot  de tijd voorbij is of er een overgave (submission) is van de tegenstander. MMA les is al vanaf de leeftijd 8 jaar !

D03_4949.jpg

BRAZILIAANS JIUJITSU

Braziliaans jiujitsu is een krijgskunst die zich richt op grappling met de nadruk op grondgevechten. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk afklopt (submission maken tot de tegenstander tapt).

bottom of page