top of page
transformational cupping karikatuur.jpeg

Nieuw! Central Cupping

Kom los van: verklevingen, vet, afvalstoffen, trauma’s, cellulitis, ziektes, kwaaltjes en klachten. 

Wat is Transformational Cupping?
Alles wordt in beweging gebracht, omdat je met cuppen de huid vacuüm trekt en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) lostrekt en het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed. Alle onnodige ballast kan nu afgevoerd worden

Voordelen

Wat is cupping

Chantal over Cupping

Ondanks dat ik veel vrouwen hard zie trainen in de gym, hebben bijna alle vrouwen last van een sinasappelhuid rondom benen en billen.

Het is niet iets om je voor te schamen maar toch houd het veel vrouwen bezig. De boosdoener bij cellulites is de vetophoping die zorgt voor deukjes in de huid.

 

Hoe kan cupping hierbij helpen?

Doordat de huid met cups vacuum word getrokken worden deze vetophoping afgebroken.

Ik heb eerst wat huiswerk gedaan om te kijken of dit echt werkte en het werkt! Los van het schoonheidsbeeld, heb ik geleerd hoeveel meer voordelen de cupping en bindweefselmassages hebben. Het werkt het beste in de combinatie van een gezonde lifestyle denk hierbij aan voeding en sport.

Hoe meer behandelingen hoe beter je er tegen kunt, is het fijn? Nee.. Word je blauw? Jazeker en dat is ook heel de bedoeling van de behandeling.

Ga je blij zijn met het resultaat? JA! 

Social media

Volg ons op Instagram

Prijzen

Sfeerimpressie

Salon
Contact

Contact

Afspraak maken? of heb je nog vragen?
Neem contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Central Gym Utrecht, Ambachtsweg 44, 3542 DG Utrecht

Telefoonnummer

06 - 50 22 05 90

bottom of page