top of page

MEET THE TEAM

Welkom bij Central Gym Utrecht, de familie gym voor jong & oud. Of je nu wilt beginnen met sporten of kickbokskampioen wilt worden, we hebben alles wat je nodig hebt om in vorm te komen en je goed te voelen. 

Bij ons is iedereen gelijk en zorgen we er samen voor dat we een routine vinden die past bij jouw levensstijl en persoonlijke doelen. 

 

Wanneer je bij ons naar buiten loopt, willen we dat je je beter voelt dan ooit. Beginnen is de moeilijkste stap. Laat ons voor de rest zorgen.

Wanneer train jij met ons mee?

sam.jpg

Samantha

Samantha van Doorn: A-klasse kickbokskampioen Samantha heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst in en rondom de kickbokswereld. Niet alleen is zij al jaren actief als professioneel vechtster, ook is zij een zeer ervaren docente met betrekking tot boksen, kickboksen en conditietrainingen. Inmiddels geeft Samantha al ruim 10 jaar les aan groepen volwassen en jeugd. Zo ook heeft Samantha de SKMO opleiding afgerond. Deze opleiding is tegenwoordig een vereiste voor professionals die op hoog niveau trainingen geven aan particulieren en het bedrijfsleven.

mickey.jpg

Mickey

Mickey is een zeer goede worstelaar en worsteltrainer. Vanuit zijn wedstrijdervaring heeft hij een zeer goed oog voor details. Hij ziet vrijwel direct wat iemand goed doet én nog beter kan doen. Vervolgens geeft hij hele praktische aanwijzingen die leden vrijwel direct op kunnen volgen. Wie onder hem traint, wordt heel snel beter in worstelen. En het mooiste is dat zijn trainingen nog eens superleuk zijn ook. Moet je al kunnen worstelen om mee te doen? Welnee! Mickey zorgt dat je jezelf thuis voelt in de groep en stapje voor stapje beter wordt. Tot je wellicht ooit net zo goed bent als hijzelf.

Chantal.jpg

Chantal

Chantal loopt mee binnen Central Gym en richt zich op de lessen voor vrouwen. Ze zorgt er daarnaast voor dat iedereen zich thuis voelt binnen onze familie gym. Ze weet dan ook graag hoe u uw koffie wilt als u voor de 2e keer de gym bezoekt.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS?

Great all round combat sports gym! Very welcoming to all levels from absolute beginners to legit world-class talent! Focuses on personal improvement, technique and having a lot of fun! I always leave with a smile on face!

Goede sociale sfeer! Lekker trainen op je eigen niveau. Gedreven trainers met veel praktische tips.
Respect voor elkaar en opvolgen van instructie staan hoog in het vaandel, wat zorgt voor een veilige en sportieve omgeving. Daarnaast ook altijd tijd voor een lolletje!

Onwijs leuke en leerzame lessen voor de kids. Mijn zoontje sport hier met veel plezier. Door zijn lessen heeft hij een enorme boost zelfvertrouwen gekregen. CentralGym is een gezellige gym die goed bereikbaar is met ruime parkeergelegenheid. Kortom een aanrader!!

bottom of page